renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot dezlipi tapetul fara a strica peretele?

De curand a-m cumparat un apartament, si in una din camere au tapet, un tapet ce da impresia ca ar fi din hartie foarte , foarte subtire .Nu stiu cum a fost lipit , adica cu ce solutie. Cum il dezlipesc, fara a strica foarte tare peretele? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Preparati in casa o solutie din otet si apa in cantitati egale pe care o pulverizati peste tapet. Lasati sa actioneze cca15 minute si trageti in sus tapetul umed incepand de la baza. Daca mai raman urme de clei/adeziv, aplicati aceeasi solutie si lasati sa actioneze 10min. Dupa aceea, razuiti peretii cu o racleta si stergeti cu servetele de bucatarie uscate tot peretele. O solutie inlocuitoare a celei cu otet este cea preparata din 700ml apa calda in care se adauga 5 linguri de balsam de rufe. Peretele se spala cu apa calda spre fierbinte(10 litri) in care s-au dizolvat 6 linguri detergent vase. Se lasa sa se usuce bine si se aplica noul tip de finisaj dorit. Daca peretele este stricat, ar fi bine sa razuiti totul pana la beton, peste care sa aplicati: amorsa 2 straturi Ceresit CT 17; glet Ceresit CT 126; glet fin ceresit CT 127.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    dezlipire tapet,    renovare apartament,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro