renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot inveseli o camera?

Buna.As avea si eu nevoie de ajutorul dv.cand am inceput renovarea apartamnetului eram insarcinata si nu aveam rabdare deloc..Am vrut luminozitate..si mi-a iesit exact invers..Sa va explic.In camera mare de apartament,am pus parchet wenghe...iar mobila e o combinatie de wenghe cu crem.Canapeaua e crem cu maro iar covorul e crem simplu..fara model.Am ales o perdea alba si perdele de soare verde - o nuanta mai inchisa- peretele este crem. Acum ma gandeam ca as vrea o pata de culoare...sa mai inveselesc putin camera si nu stiu exact ce sa aleg. Ma gandeam la niste ornamente pe mobila de culoare lila...care mi se pare ca merge cu verdele...asa cred. dvs. ce mi recomandati?? Mentionez ca nu am nici un tablou...sau oare un tapet..s-ar potrivi? Ce nuante ma sfatuiti sa aleg???

Intrebare trimisa de un cititor din - Bacau , Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Daca doriti sa pastrati draperiile verzi, puteti sa adaugati cateva accesorii decorative in nuante de verde deschis: perne decorative, un tablou cu aspect de natura(eventual un crang inverzit, oricum, culori pastelate de galben, verde crud). Rama tabloului o puteti alege maro sau wenge pentru a contrasta cu peretele si pentru echilibru coloristic. Pentru efect vizual poate mai bine incercati si cu un element decorativ portocaliu. Movul face parte din categoria culorilor reci, asemeni maroului si verdelui inchis.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    renovare apartament,    alegere culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro