Cum pot masca tevile de incalzire?
Buna seara! Am nevoie de un sfat.. am achizitionat un apartament la ultimul etaj si se vad tevile de incalzire peste tot.. cum sa fac sa le acopar, dar sa pot avea si acces usor la ele in caz de se intampla ceva? Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Sighisoara , Mures
vezi si firme constructii Mures
Raspunsuri si comentarii
Diana a scris:
Multumesc pt raspuns. Tevile sunt orizontale si nu pot pune draperie pt perdea pt ca nu sunt deasupra geamurilor.. sunt pe un perete lateral. :(
Elena V. a scris:
Mascati-le tot cu gipscarton care va vi vopsit in aceeasi nuanta ca cea a peretilor.
Diana a scris:
Am inteles. Multumesc!
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: instalatii termice ,
Taguri: mascare tevi, amenajare apartament,
Pentru tevile verticale puteti utiliza placi din gipscarton impregnate tip RBI de 12,5mm grosime, lasand spariu de vizitare in caz de avarie. Tevile orizontale pot fi mascate amplasand bagheta pentru perdea si draperie in fata acesteia, pe plafon. Daca doriti, in bucatarie realizati din rigips o masca in forma de L cu dimensiunile laturilor astfel incat sa acopere tevile, iar pe inaltime amplasati cateva placi etajera pe care puteti pune elemente decorative. Va fi practic, util, estetic. Nu uitati sa lasati un spatiu pentru vizitarea tevilor si in aceste conditii.