renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot prinde o draperie romana direct de rama geamului?

Buna seara! Intentionez sa pun o perdea la geamul de la casa scarii,ceva de genul ruloului roman. Problema e ca eu vreau sa prind perdeaua de rama geamului nu de perete,dar toata lumea spune nu. Cica nu o sa pot deschide geamul de sina respectiva. Ca v-a lovi spaletul. Vreo sugestie/solutie? Vreau neaparat sa o prind de rama fiindca mi se pare ca arata mai bine. Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Alba Iulia , Alba
vezi si firme constructii Alba

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Sistemele de prindere a roletelor romane permit amplasarea acestora atat din perete in perete, cat si strict pe rama ferestrei fara a deranja sau a zgaria peretele pe laterala in timpul manevrarii lor. L = latimea, se masoara din bagheta in bagheta, inclusiv latimea baghetei si reprezinta latimea materialului textil. Clemele de prindere din stanga si din dreapta roletei depasesc latimea materialului textil cu 5 cm impreuna. (Clema de prindere are o adancime de 6 cm). H = inaltimea, se masoara de la marginea de sus a ramei superioare a geamului pana la marginea de jos a ramei inferioare si se scad 3 cm. Reprezinta inaltimea roletei inclusiv tubul de aluminiu. Va trebui sa alegeti pozitionarea lantisorului/snurului de manevra. Daca va adresati unei firme care produce si monteaza roletele in functie de preferintele clientului, veti constata ca ati facut o alegere buna prin montarea lor.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: perdele si draperii , ,

Taguri:    draperie romana,    perdele si draperii,    ferestre,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro