renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot repara manerul de la geamul termopan, care nu se mai inchide corect?

Buna seara. Am si eu o problema la un geam termopan. Geamul este compus din 2 ferestre ... sau cum as putea sa explic. Sunt 2 geamuri ce se deschid unul in stanga altul in dreapta, nu au o rama intre... se inchid unul cu celalalt. problema aparuta in timp... nu se inchide corect manerul (si in consecinta nici geamurile) normal manerul ar trebui sa ajunga in pozitie verticala ... el ramane cu unghi...si oricat as incerca sa apas pe el sau sa presez geamurile abia reusesc sa-i reduc din unghi cateva grade. Cum as putea sa ofer manerului posibilitatea de a inchide complet ? Multumesc si scuze daca nu am fost suficient de explicit.

Intrebare trimisa de un cititor din - Braila , Braila
vezi si firme constructii Braila

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Mecanismele de inchidere/deschidere si/sau rabatare a ferestrelor termopan pot fi achizitionate si montate doar de firma care are acest domeniu de activitate. Posibil ca tija care permite manevrarea fireasca a manerului s-a defectat. Singura solutie este sa va adresati firmei care v-a montat fereastra si care este in masura sa inlocuiasca mecanismul.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termopane ,

Taguri:    reparatii,    maner,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro