renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot scapa de igrasie intr-un apartament la etajul 4 din 4?

Buna seara. Am un apartament cu 3 camere la etajul 4 din 4 si vreau sa scap de igrasie. In afara de izolatia pe exterior ce as putea sa fac sa rezolv problema asta?

Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, S.C. Perodicom S.R.L. a scris:

Cauzele aparitiei igrasiei sunt multiple... Aceasta poate sa apara datorita existentei unor punti termice, respectiv pierderi de caldura in anumite zone, ce provoaca racirea acceantuata a peretilor, datorita unei umuditati excesive in casa, de la spalat, de la gatit, din respiratie sau datorita unor infiltratii de apa de pe terasa blocului. Iarna sunt frecvente asemenea infiltratii datorita inghetarii si deteriorarii jgheaburilor de colectare.
Solutiile sunt urmatoarele,daca sunt infiltratii de apa,acestea trebuie rezolvate urgent, pentru ca iarna, la exterior prin procesul de inghet dezghet se deterioreaza tencuiala exterioara, se deterioreaza hidroizolatia, poate fi afectat stratul izolant al terasei in zona respectiva.
Daca este vorba de umiditate excesiva in apartament, atunci evitati sa uscati rufele in casa, sa gatiti cu usa la bucatarie deschisa, si sa aerisiti cat se poate de des locuinta.
In cazul in care peretii se racesc excesiv si provaca condensarea apei, atunci e nevoie neaparat de termoizolarea peretilor
Odata rezolvate aceste probleme peretii trebuiesc curatati, tratati antimucegai si apoi rezugraviti.
Alexandru, S.C. Perodicom S.R.L., tel 0720088161

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Mucegai si condens ,

Taguri:    izolatie exterioara,    igrasie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro