renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot zugravi un hol mare in forma de H fara lumina naturala?

Buna ziua! Va rog puteti sa ma sfatuiti cum sa zugravesc holul apartamentului meu , tinind cont ca usile sunt de culoarea ciresului deschis, iar holul este mare si fara lumina naturala( am ales usile din bai si dormitoare cu luminatoare ,pentru putina lumina pe hol!Holul meu arata ca litera H, cu o latura mai mica si una mai mare unde sunt toate dormitoarele(ap. cu 4 camere)! Va multumesc si astept raspunsul d-voastra!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca holul nu are lumina naturala, ar fi bine sa alegeti o culoare deschisa. Usile au culoare placuta, langa care puteti folosi cu succes: galben pai, crem, vernil uni sau combinatie de culori intre: galben pai+vernil, crem+alb, vernil+alb.

roxana a scris:

Buna ziua ! Am nevoie de câteva sfaturi pentru culoarea varului pt sufrageria si holul unui apartament .
In sufragerie as dori sa pun tapet pe un perete.pe un fond gri închis cu flori crem.portocalii si maro. Cum îmi recomandati sa văruiesc restul peretilor?
Holul nu are deloc lumina naturala.are 6 plus usa de la intrare de culoarea ciresului închis...usile au geamuri mici.deci lumina ff putina..pe jos avem gresie un amestec crem spre maro. Ce culoare putem da?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori zugraveli interioare,    usi cires,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro