renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum renovez o camera cu igrasie si pereti partial din rapita?

Vreau sa renovez total ( usi schimbate, ferestre, podea) o camera ce are igrasie, peretii partial din rapita.Doresc sa stiu care sunt exact etapele de lucru si care ar fi cea mai buna solutie pentru a scapa de umiditate ( subzidire, placi polistiren sau rigips?). Multumesc anticipat penru raspunsuri.

Intrebare trimisa de un cititor din - Zalau , Salaj
vezi si firme constructii Salaj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru inceput identificati sursa igrasiei. Daca este mai accentuata la baza, vine de la temelie si in acest caz necesita subzidire; daca este mai accentuata in partea superioara, cauza ar putea fi infiltratii de apa din pod prin acoperis; daca este mai evidenta in zona ferestrelor, atunci izolatia acesteia nu este corespunzatoare. Dupa identificarea cauzei, trebuie sa curatati peretele/peretii pana la tencuiala sau ce este acolo, lasati sa se usuce, aplicati solutii antimucegai in mai multe etape cu scopul eliminarii sporilor care sunt destul de rezistenti, apoi incepeti renovarea folosind materiale special concepute antimucegai, incepand de la tencuiala, pana la vopseaua de finisaj. Va sugerez sa identificati cauza si sa reveniti cu precizari pentru a va putea ajuta.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Mucegai si condens ,

Taguri:    renovare,    solutii impotriva mucegaiului,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro