renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa aleg culoarea potrivita pentru perdea si covor?

Buna seara,
As dori si eu un sfat,am varuit 3 pereti albi ,plafonul alb, si un perete gri,parchetul este steaj alb, usile sunt albe si ele, iar acum nu stiu ce culoare sa aleg perdeaua ,covorasul. Mobila va fi alba cu negru pe peretele gri,iar canapeaua banuiesc ca o vom lua neagra si pernutele vor fi ca perdeaua, covorasul,si micile accesorii. Doar ca nu ne putem decide care sa fie culoarea. Va multumesc (canapeaua si ce se vede sunt provizorii).

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Florin a scris:

Perdeaua si covorul sunt elemente decorative ce se aleg in functie de dimensiunea si luminozitatea diurna din camera; in functie de culoarea mobilierului si a zugravelii. Pentru spatiile mici, este indicat sa va orientati atentia asupra unei perdele albe, iar daca fereastra nu este foarte mare puteti monta rolete sau draperii care sa acopere numai geamul, nu si peretele pana la pardoseala. Astfel veti crea mai mult spatiu in incapere, iar impactul vizual va fi de amplitudine a interiorului. In camerele mai mici puteti alege un covor in culori deschise, o combinatie de maxim doua culori. Pentru interioarele mai spatioase puteti alege un covor cu mai multe culori, pentru a inviora atmosfera; perdelele albe se potrivesc oricarui spatiu, dar puteti monta draperii intr-una din nuantele ce se regasesc in covor(preferabil culoarea dominanta din covor, care sa nu fie negru, fireste).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    perdele si draperii,    covor living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro