renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa amenajez dormitorul daca am mobila neagra cu auriu?

Am cumparat o mobila de dormitor de culoare neagra cu manere aurii.As dori sa stiu ce culoare sa zugravesc peretii si ce culoare trebuie pentru perdele,draperii, cuvertura, lustra si covor. Astept mai multe variante de raspuns, daca se poate. Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
George I. a scris:

In acest caz aveti doua optiuni de culoare care s-ar potrivi. Una ar fi zugraveala crem, draperii galben auriu din material dens, eventual lucios, sau draperii ivory (ar merge la fel de bine). Perdeaua alba, uni sau alb cu insertii crem sau aurii(modele mici, florale sau geometrice) la baza sau pe intreaga suprafata. In privinta covorului puteti alege un model modern, cu linii, dungi sau figuri geometrice in care sa se regaseasca: crem, alb, negru si foarte putin, doar pentru accent rosu. Daca doriti un echilibru coloristic pentru rosu(daca optati pentru asemenea covor) puteti adauga un element decorativ in acea nuanta(perina, lumanare decorativa, vas de flori, etc). Pentru covor puteti opta si pentru doua nuante, crem si negru in combinatie. O alta varianta coloristica ar fi zugraveala turcoaz, draperii in aceeasi nuanta, perdele albe uni, covor o combinatie de alb, turcoaz si negru (doar de accent). Cuvertura poate fi galben auriu sau crem in prima varianta coloristica, si turcoaz cu insertii cu alb in a doua varianta.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila neagra,    culori pereti dormitor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro