Cum sa amenajez o bucatarie si un living in stil rustic?
Buna ,
Am o intrebare locuiesc la tara si am un living de 7 m pe 5 si langa bucatarie care este despartita de 2 bolte una in loc de usa si a doua cu jumatate de perete tip bar. Bucataria are 4m pe 4,5 deci cum sa zic: este in forma de L. Mobila in living este din lemn masiv sculptata , o culoare maro inchis. Am un coltar maro foarte inchis aproape negru cu fantasie rustica (salteaua coltarului e un visinu cu negru si 5 perinute tesut rustic ). Usile sunt tot maro inchis ,ce culoare ar trebui sa fac pereti si perdelele? Mobila la bucatarie e alba cu foarte putin maro - are doar bordura pe jos in aceasta culoare. Pe jos in bucatarie pardoseala este placata cu gresie ciocolatie iar masa si scaunele sunt albe. In acest caz ce culoare ar trebui sa zugravesc peretii. Tot ca si in salon? Am uitat sa mentionez ca in bucatarie am o perdea albastra dar care mi se pare ca nu se prea potriveste. Sau poate ca se potriveste si nu imi mai dau eu seama... Va rog sa ma ajutati putin cu cateva sfaturi... Multumesc mult.
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: culori zugraveli interioare, mobila living,
Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!