Cum sa amenajez o bucatarie, un living si un dinning open space?
Buna ziua,
Imi cer scuze, cred ca am postat gresit prima data, asa ca revin cu rugamintea a ma ajuta cu cateva sfaturi legate de alegerea culorilor pentru o sufragerie, pentru locul de servire a mesei si pentru bucatarie. In sufragerie am o canapea maro (de genul culorii cires balaton la pal), mobilierul este o combinatie de par salbatic cu calvados rose. Ce nuante sa aleg pentru pereti si perdea?
Locul de servire a mesei este ocupat doar de o masa de culoare calvados. Pentru acest spatiu ce nunta sa folosesc la vopsitul peretilor? Bucataria (open space, este despartita de locul de servire a mesei printr-un zid semi-inalt, gen...bar)are mobila rosu lucios cu negru lucios si perlat (predominant rosu). Pentru acest spatiu care este culoarea potrivita pentru pereti?
Va multumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: culori pereti, open space,
Pentru sufragerie s-ar potrivi perdeaua alba si peretii galben pai sau combinatie alb si roz foarte pal, doi cu doi pereti opusi sau alaturati; peretele din spatele canapelei ar fi bine sa fie roz sau galben. Pentru locul de servire a mesei va sugerez verde dulce, foarte pal, eventual o nuanta a oului de rata. Pentru bucatarie va sugerez ocru pentru pereti, deoarece este o culoare de pamant care estompeaza nuantele tari de rosu si negru. Zidul dintre cele doua incaperi (blatul ca de bar) poate fi alb, asemeni perdelei.