renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa amenajez o bucatarie, un living si un dinning open space?

Buna ziua, Imi cer scuze, cred ca am postat gresit prima data, asa ca revin cu rugamintea a ma ajuta cu cateva sfaturi legate de alegerea culorilor pentru o sufragerie, pentru locul de servire a mesei si pentru bucatarie. In sufragerie am o canapea maro (de genul culorii cires balaton la pal), mobilierul este o combinatie de par salbatic cu calvados rose. Ce nuante sa aleg pentru pereti si perdea? Locul de servire a mesei este ocupat doar de o masa de culoare calvados. Pentru acest spatiu ce nunta sa folosesc la vopsitul peretilor? Bucataria (open space, este despartita de locul de servire a mesei printr-un zid semi-inalt, gen...bar)are mobila rosu lucios cu negru lucios si perlat (predominant rosu). Pentru acest spatiu care este culoarea potrivita pentru pereti? Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru sufragerie s-ar potrivi perdeaua alba si peretii galben pai sau combinatie alb si roz foarte pal, doi cu doi pereti opusi sau alaturati; peretele din spatele canapelei ar fi bine sa fie roz sau galben. Pentru locul de servire a mesei va sugerez verde dulce, foarte pal, eventual o nuanta a oului de rata. Pentru bucatarie va sugerez ocru pentru pereti, deoarece este o culoare de pamant care estompeaza nuantele tari de rosu si negru. Zidul dintre cele doua incaperi (blatul ca de bar) poate fi alb, asemeni perdelei.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori pereti,    open space,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro