renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa amenajez un living cu fotolii albastre?

Am un living 3/3,5 m canapea si fotolii albastre,mobila in culoarea ciresului si nu stiu ce parchet sa aleg dar nu stiu nici in ce culoare sa zugravesc peretii. In momentul de fata peretii sunt bleu si as dori sa schimb acest lucru. Mentionez ca am un tablou cu un peisaj de iarna in culori alb/albastru...care nu stiu daca sa-l mai pastrez sau nu. In speranta ca imi veti da cateva idei, va multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru ca mobila are nuanta naturala, incercati sa asociati alte nuante naturale de pamant: pentru parchet incercati stejar natur sau bambus. Aceste doua nuante se pot adapta usor stilului si coloritului de orice tip; pentru pereti incercati crem sau galben pai pe intreaga suprafata sau combinati peretii doi cu doi sau trei si unul, realizand o cromatica in alb+crem, galben pai(foarte deschis)+orange, sau realizati pe peretele din spatele canapelei stucco venetiano (crem+albastru) si restul incaperii crem. In privinta tabloului, daca va place si are nuante de albastru ce se regasesc in culoarea canapelei/fotoliilor, incercati sa ii puneti o rama neagra sau in culoarea mobilei de cires, eventual si un passpartout alb (cel care va realiza inramarea va sti cum se face).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila cires,    canapea albastra,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro