renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa asortez covoarele cu perdelele din apartament?

Buna ziua. As vrea sa stiu daca trebuie asortate draperiile cu covorul si daca am deja draperii portocalii,2 perini inimioare portocalii si un tablou cu portocaliu(un baiat si o fata care stau sub umbrela la apus) ,le pot folosi in dormitor sau sufragerie? Casa are peste tot parchet si usi wenge si mobila wenge cu usile bej. Nu ma pot hotari in ce camera sa pun culoarea visiniu si in care portocaliu? Sau trebuie sa le schimb cu alte culori? Covoarele portocalii sunt 2 mici si unul mare lung gen traversa pentru hol sau dormitor cu pat pe mijloc si sunt latoase. Mai am unul oval multicolor baza maro cu bej+crem,alb,maro mare de 2*3 si unul dreptunghiular latos cu bej crem si maro inchis de 1.60*2.30. Va rog sa ma ajutati sa aleg corect pe care unde sa le pun sau la ce sa renunt si ce sa mai cumpar. Peretii ii am albi si nu arata bine. Au nevoie de o pata de culoare,crem merge? Sunt camere de apartament nu foarte mari. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Calarasi , Calarasi
vezi si firme constructii Calarasi

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Elementele pe care le aveti deja, cele cu portocaliu, ar inveseli perfect dormitorul. Va sugerez sa utilizati cele doua covoare mai mici, din ratiuni de intretinere a acestora si pentru ca va ofera posibilitatea sa le amplasati in diferite pozitii, modificand periodic aspectul camerei. Incercati sa-i puneti tabloului rama neagra subtire (daca se poate) sau vopsiti rama existenta cu negru. In dormitor puteti zugravi peretii in doua nuante: unul portocaliu cald si ceilalti trei galben pai. Poate perinile portocalii sa le asezati doar periodic pentru a schimba designul. In living va sugerez o schimbare cromatica totala astfel: a) trei pereti crem, iar pe un perete (eventual cel din spatele canapelei) puneti tapet cu fond bej, cu dungi sau joc de linii delicate in nuantele: maro castana, galben pai si alb, eventual alb argintiu sau capuccino; b) doi pereti crem si doi pereti ocru. Ca o varianta,covorul oval multicolor poate fi asezat in living, iar pe canapea realizati sau cumparati cateva perne decorative in tonuri deschise: galben pai, capuccino, crem. Acestea vor echilibra coloristic tapetul si/sau o nuanta din covor. O alta varianta, daca puteti si doriti, schimbati covorul cu unul uni, o culoare ce se regaseste in tapet. Deoarece visiniul este o nuanta inchisa, nu este chiar potrivit in living alaturi de mobilierul in tonuri mai inchise. Camerele de apartament nu sunt foarte ample si folosirea nuantelor deschise dau impresia de spatiu.

florin a scris:

La noi puteti gasi o gama mare de sine aluminiu pentru perdele si draperii.Dispunem de o gama de pana la 11 culori de sina aluminiu,de la alb pana la imitatie lemn.Sine simple,duble si triple ce pot fi actionate cu snur storuri-sine.ro aici gasiti tot ce inseamna sistem de prindere pentru perdea si draperie.ARTAMIS STOR ,unic importator in Romania !!!

Claudia a scris:

Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu o idee.In living am un parchet laminat alb cu usoare urme plamanii...predomina alb.Mobila este alba cu doua vitrine negre.Canapeaua rosie...ca pata de culoare.Trebuie sa aleg acum covorul ,perdeaua si draperia de noapte.Nu stiu pe ce culori sa merg pentr u a da un contrast placut camerei dar nu as mai pune rosu.Mentionez ca fereastra este de 2m latime si inaltime cat o usa normala.Va multumesc!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari apartamente , amenajari interioare ,

Taguri:    asortare culori,    perdele,    covoare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro