Cum sa asortez perdeaua cuvertura si covorul in dormitor?
Buna ziua
Am un mobilier de dormitor wenghe inchis cu usi bordo,pereti camerei albi cu un perete cu un tapet alb cu model geometric argintiu, parchet model lemn ,gri,alb,be maroniu,usa wenghe....Nu stiu cum sa asortez in continuare ,perdeaua, draperia ,cuvertura pat,covorul...
As dori o ideie sa-mi dati.
Intrebare trimisa de un cititor din - suceava , Suceava
vezi si firme constructii Suceava
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajare dormitor, materiale textile, covor dormitor, covoare, alb,
Pentru perdea va sugerez una alba, din material delicat gen organza sau una alba cu un model cu matase alba cu linii, dungi (Nu flori!). Pentru a obtine un efect spectaculos, perdelele trebuie sa cada in falduri ample, deci sa cumparati cel putin o data si jumatate latimea ferestrei(sau a peretelui, dupa caz). Pentru draperii puteti opta pentru un material dens, uni, in tonuri de: maro castana, grena, aramiu sau material brocat grena cu incastratii de model gri deschis, alb murdar sau maro castana cu incastratii de model crem, alb murdar, gri inchis. Bratara de prindere pe timp de zi pentru draperii poate fi wenge, indiferent de materialul ales. In privinta covorului, acesta va trebui sa invioreze spatiul in tonuri si culori calde: nuanta dominanta: bej, crem sau castaniu deschis si un model fantezist (eventual figuri geometrice ca pe tapet) in nuantele: grena, negru sau maro foarte inchis, kaki, alb murdar. Cuvertura poate avea o nuanta putin mai inchisa decat draperia sau identica; poate fi un material brocat, insa mai dens, cu incastratii ale modelului in aceeasi nuanta cu aceasta, dar cu un ton mai inchis/deschis. La fel de bine puteti alege un material matasat uni, in nuantele: crem, galben pai, ciocolata cu lapte. Puteti amplasa 2-3 perne decorative grena uni sau grena cu incastratii de model crem, galben pai, negru cu crem sau negru cu bej.