renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa asortez perdeaua, draperia si cuvertura cu restul dormitorului?

Am dormitorul baiatului care are 25 ani de dimensiunea 3 pe 4,doi pereti sunt cu tapet alb cu figuri negre si doi albi si mobila de tineret este culoarea ciresului si cu crem deschis covorasele le am alb cu maro. Ce culoare sa pun perdeaua si draperia si cuvertura?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Combinatia alb-negru din interior este suficienta. Aveti doua posibilitati: 1) Mergeti pe completarea designului interior cu nuante de pamant, calde, draperie crem sau ivory uni, sau crem brocat cu incastratii decorative mici maro inchis sau negru. Pentru cuvertura puteti alege o textura mai plina maro deschis cu elemente decorative negru, alb, roscat. 2)Puteti introduce o nuanta de accent, o culoare intensa, cu impact vizual puternic. Din categoria acestor culori care s-ar potrivi fac parte: verde marin, galben soare, verde iarba, albastru paun. In acest caz puteti alege una dintre aceste variante si amplasati draperii din material lucios uni, iar cuvertura poate avea un ton putin mai inchis, cu elemente decorative cu alb, crem sau maro inchis. Indiferent de alegerea pe care o faceti, perdeaua ar fi bine sa fie alba.

Florian a scris:

La combinatia de alb si negru un accent de culoare puternic si cu efect deosebit sunt rosu sau albastru. Puteti opta pentru o perdea alba asortata cu draperii albastru marin sau rosu, cuvertura in nuanta ciresului si perne decorative in ton cu draperiile

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    tapet alb-negru,    mobila cires,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro