Cum sa decorez o locuinta cu usi si parchet wenge?
Buna ziua,
Am ales (din pacate )wenge la usi si la parchet,apoi am luat si mobile wenge cu alb si blat alb in bucatarie iar in sufragerie este wenge cu partea din fata crem. Intrebari:daca am covor oval cu multe culori:bej crem wenge si visiniu, este gresit ca am ales perdea visiniu cu flori si draperie visinie? O canapea/coltar crem ar lumina camera? Peretii sunt albi. In bucatarie as putea vopsi peretii si sa pun perdea verde pt culoare? Ms
Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: parchet wenge, alegere culori,
In privinta draperiei si a perdelei din living ati facut o alegere buna. Pe viitor, puteti schimba perdeaua existenta cu una alba uni, din material delicat, gen organza, si draperii ivory sau alb nude (un alb cu usoara tenta de crem) din material lucios, iar bratarile de prindere pe timp de zi pot fi wenge. Aveti astfel posibilitatea de a redecora in doua variante diferite si la fel de potrivite. Coltarul crem s-ar potrivi de minune, indiferent de varianta pe care o aveti sau cea propusa pentru perdele si draperii. In bucatarie puteti vopsi peretii in doua culori, doi cu doi apropiati sau opusi in alb si vernil cald. Daca aveti spatiu, langa fereastra asezati o floare de interior; abajurul corpului de iluminat poate avea nuantele: verde dominant, alb si maro doar de accent; perdeaua poate fi alba; o draperie sau o roleta cu nuante de verde iarba, galben soare, alb si portocaliu ar aduce o pata de culoare; o fata de masa in aceleasi nuante calde si vesele vor completa decorul. Puteti amplasa pe perete un ceas sau un tablou cu tema adecvata bucatariei, dar respectivul obiect sa aiba rama wenge si va contrasta perfect pe peretele alb sau vernil.