renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa fac sa scap de mirosul de fosa pe timpul verii?

Buna ziua. Ma numesc N. Ciprian si as avea nevoie de un sfat. Mentionez faptul ca nu sunt lucrator in domeniu insa nevoia ma face sa fac cam totul singur la casa. Acum pe scurt...Am vrut sa construiesc o fosa din beton..insa costurile m-au facut sa renunt si am introdus in groapa un butoi de 5.000 de litri. Necazul a fost creat de faptul ca terenul nu m-a ajutat deloc...totul era..cum sa spun anti-panta..Adica wc-ul situat in casa (o casa simpla fara etaj) se afla la 15 metri de fosa..iar fosa se afla la 70 cm diferenta de nivel fata de vasul wc-ului...asa ca a trebuit sa ingrop mult mai adanc recipientul..calculele mele au fost cam asa...70 cm diferenta de nivel + 25 cm panta la teava de wc + 50 cm de pamant peste recipientul de 5.000 litri + 200 cm inaltimea vasului = 345 cm adancimea gropii sapate. Gura de vizitare a fost prelungita astfel incat sa iasa din pamant 15 cm, desi are un diametru de 40 cm...totul bun pana aici (cred...:)).. Problemea mea este urmatoarea: cum sa fac acum sa scap de miros pe timpul verii? Fosa se afla undeva langa poarta asa ca oricine intra in curte va simti acel miros... Am auzit ca exista anumite supape care sa traga aer atunci cand tragi apa dar nu lasa mirosul sa iasa...(tinand cont ca totul a devenit ermetic) Va rog sa ma sfatuiti..daca in capacul gurii de vizitare se poate lipi cu fibra de sticla un astfel de sistem de suctie aer..(sau cum i-o spune)sau alta metoda. Multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - Botosani , Botosani
vezi si firme constructii Botosani

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pe partea interioara a capacului gurii de vizitare puteti prinde folie anticondens, iar ca adeziv aplicat pe marginile capacului folositi „Araldite” extra strong. Este un adeziv puternic, incolor, se livreaza la tub (ca o pasta de dinti) rezista la temperaturi de -50 si +70 grade C. Va recomand sa achizitionati bacterii pentru fose septice care au rolul de a descompune materiile organice si anorganice transformandu-le in apa, eliminand poluarea si mirosurile neplacute. Pentru cazul dvs. cred ca ar fi bine sa achizitionati „Bioactivator biologic H”. Pentru comenzi si informatii amanuntite asupra acestui produs puteti suna la tel: 0766.055.002 sau 0766.933.633 Sper ca v-am putut fi de folos.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Instalatii sanitare ,

Taguri:    fosa septica,    eliminare mirosuri din casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro