renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa imi amenajez baia si bucataria?

doresc sa-mi renovez apartamentul si nu am nicio idee pt baie si bucatarie(faianta gresie,imbinari coloristice)

Intrebare trimisa de un cititor din - Alexandria , Teleorman
vezi si firme constructii Teleorman

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca spatiul destinat bucatariei este mare, puteti alege orice culoare sau combinatie coloristica. Daca spatiul este mic, puteti combina gresie culoare inchisa, un maro roscat, iar faianta poate sa fie alba cu irizatii maro roscat. Zugraveala poate fi alb, crem sau galben. O alta varianta ar fi verde mar gresia, crem sau bej faianta, cateva piese de faianta verde mar(asemeni gresiei) aplicate din loc in loc, nu un model anume, iar zugraveala in acest caz poate fi vernil sau combinatie vernil cu alb, doi si doi pereti. In privinta baii puteti alege gresia visinie, faianta alba si din loc in loc sau ca un brau aplicati faianta cu irizatii grena. O alta combinatie interesanta in baie ar putea fi verde deschis pardoseala, iar faianta galben soare sau portocaliu. Veti avea un spatiu vesel si luminos.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    bai moderne,    amenajare bucatarie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro