renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa imi amenajez livigul cu masti venetiene?

Buna ziua Vreau sa-mi amenajez livingul cu masti venetiene si tapet foto cu Venetia..dar am doua nedumeriri..una : cum sa agat mastile, asa pur si simplu sau sa le gasesc loc pe mobila..doi ce perdele sa aleg..peretii sunt albi..multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
George I. a scris:

Pentru o amenajare interioara de succes in acest stil nonconformist va puteti orienta asupra unor modele de masti venetiene decorative. Acestea au sistem de prindere tip bagheta. In acest caz, fie realizati un suport generos pe care il fixati pe perete si pe care prindeti mastile cu ajutorul baghetei, fie folositi suporturi metalice special concepute pentru a fi asezate pe mobila si pe care se sprijina farfurii decorative. Bagheta mastii va permite asezarea in siguranta, fara sa alunece. In functie de spatiul disponibil puteti alege una sau ambele variante. Deoarece marea majoritate a mastilor de acest gen au culoarea de baza a �fetei� aurie sau alba, cred ca s-ar potrivi perdele delicate, uni, crem sau albe cu insertie de model auriu.

Adriana a scris:

Buna ziua

Va multumesc frumos!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    fototapet,    idei livinguri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro