renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa mobilez un living cu pereti galben pai, canapea gri si usa de sticla mata?

Intrebarea mea pentru dumneavoastra se refera la amenajarea livingului. Este vorba despre un living cu peretii galben pai si o canapea gri petrol cu margini negre, parchetul are nuante de bej, crem, maro, gri , iar usa este de sticla mata. Ce culoare sa fie perdeaua, draperia si mobila? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Targu Jiu , Gorj
vezi si firme constructii Gorj

Raspunsuri si comentarii
Alrxandru, SC Perodicom SRL a scris:

Fereastra este o poarta dintre doua lumi....este ca rama unui tablou, delimiteaza doua spatii vitale in existenta noastra, separa doua realitati.
Cred ca trebuie un contrast intre pereti si draperie, si o intelegere a culorii perdelei cu peretii.....
Cred ca perdeaua e bine sa fie predominant galben pai cu irizatii sau modele pe maron deschis...iar draperiile sa fie in consonanta cu parchetul, o imbinare intre maron si gri.
Cat priveste mobila cred ca este de dorit sa un gri petrol cu nuante de maron in elemente, pentru a integra canapeaua.
E doar o parere.....

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    perete galben,    canapea gri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro