renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa potrivesc culorile?

Buna ziua. Am o mare dilema. Mobilam un dormitor de aprox 14mp. Usa si tamplaria sunt in nuante de nuc, iar parchetul stejar clasic. Peretii sunt vopsiti intr-o nuanta pala de crem. Am comandat un dressing din pal alb lucios si nu stiu cum sa potrivesc culorile (respectiv non-culorile) astfel incat sa fie un mini-living elegant si modern.

Intrebare trimisa de un cititor din - Miercurea Ciuc , Harghita
vezi si firme constructii Harghita

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Culorile existente in interior sunt calde, creeaza o ambianta familiala. Cred ca pentru accent este bine sa adaugati cateva elemente de mobilier in nuanta parchetului (masuta de cafea, fotolii, etc). Draperiile pot fi albe, din material lucios. Pe un perete puteti aplica un stiker decorativ in nuanta maro inchis sau maro inchis si bej sau un tablou cu rama neagra. Covorul in stil modern, cu fire lungi, poate avea nuante de maro, crem, alb si foarte putin negru, doar de accent. Negrul prezent in doze foarte mici in interior va sublinia eleganta celorlalte culori existente in incapere.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    asortare culori,    mobila nuc,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro