Cum sa scap de o pata de pe perete aparuta in urma unei inundatii?
Buna ziua ,
In urma unei inundatii s-a patat peretele probabil de la stratul vechi de huma (peste care exista un glet care a fost dificil de indepartat, deci a fost bine sustinut) dar si de la fier beton . Pata a fost intinsa pe o suprafata mare a peretelui afectat . Am gletuit pe alocuri cu ipsos (unde a trebuit sa acopar o suprafata mai groasa ) si pe suprafata integrala a petei , extins , am aplicat un strat subtire de atals ptr finisat . Acum transpare pe alocuri acea pata si nu stiu cum sa continui ptr a avea siguranta ca nu va mai aparea dupa ce voi folosi ultimul strat de vps lavabila . Am inteles ca ar exista posibilitatea folosirii unei vopsele mate ( pe baza de ulei ?) si apoi se aplica lavabil sau este gresit ? se va scoroji in timp probabil ...
Multumesc ptr raspuns
Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: Mucegai si condens ,
Taguri: inundatie, scoatere pete,
Cred ca ar fi bine sa curatati acel perete pana la zidarie cu o masina electrica. Aplicati pe intreg peretele un glet, apoi amorsa si var lavabil. Ar fi pacat sa incercati sa acoperiti suprafata cu materiale care, in timp, vor fi penetrate de pete mai mici sau mai mari. O alta varianta ar fi sa zugraviti acel perete cu stucco venetiano care va estompa petele si eventuala lor aparitie in timp.