renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa zugravesc camerele din apartament?

Buna seara. Am cumparat un apartament si nu sunt sigura daca culorile alese pentru zugravirea peretilor se vor asorta cu mobila, perdelele, draperiile, usile si parchetul.Pe hol as dori culoarea ivory,dar nu stiu ce culoare trbuie sa fie mobila pentru hol.In bucatarie mobila alba sau crem dar nu stiu culoarea pentru pereti pentu a fi mai luminoasa bucataria. In dormitor culoarea verde pentru pereti a mobilei maron dar nu stiu pentru perdele, draperii si parchet ce culori ar fi potrivite. In camera pentru fiul meu el doreste albastru deschis eu m-am gandit la o mobila de culoarea nisipului, dar nu stiu culoarea potrivita pentru perdele,draperii si parchet. Va multumesc. O seara minunata alaturi de cei dragi.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru hol, la nuanta ivory a peretilor puteti alege mobilierul in una dintre nuantele calde, de pamant: maro inchis, roscat sau nuanta lemnului natur; va ofera un spatiu deschis, luminos. Pentru bucatarie puteti opta pentru mobila in doua culori: alb+verde mar sau alb+bej sau crem+maro inchis. In cazul in care preferati primele doua variante de mobila, puteti zugravi peretii albi sau doi pereti albi, doi vernil. Pentru a treia varianta de mobila, puteti opta pentru galben pai sau trei pereti galben pai si unul alb. In dormitor puteti alege perdele albe, uni, din material delicat, cu un model foarte rar. Draperiile pot fi bej, sau un verde foarte, foarte pal, iar parchetul poate fi bej sau maro deschis; zugraveala va fi culoare de contrast. Pentru camera baiatului, zugraviti in bleu ciel (albastrul este o culoare rece, dar in nuanta foarte deschisa este placuta pentru pereti). Aceasta culoare se combina armonios cu nuante de maro inchis, bej sau capuccino; va recomand sa alegeti una dintre aceste nuante pentru parchet. Perdelele pot fi albe, iar draperiile un bleu mai inchis, pentru a contrasta placut cu peretii.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori pereti,    alegere mobila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro