renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum sa zugravesc un dormitor cu elemente decorative rosii?

Buna ziua.Vreau sa-mi zugravesc dormitorul si nu stiu ce culoare.Am draperiile rosii,perdeaua alba cu dungi rosii,parchetul nuc la fel cu galeria,covorase rosu inchis spre visiniu cu ceva modele albe.Ce culoare as putea zugravii? Nu vreau alb simplu.Va multumesc mult

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Angela N. a scris:

Puteti face peretii in doua culori: alb cu turcoaz sau alb cu crem sau crem cu turcoaz. O alta varianta ar fi alb cu verde lamaie, dar in acest caz va trebui sa adaugati cateva elemente decorative in nuanta de verde lamaie si alb (perne decorative, veioza cu abajurul in aceste nuante, lumanari decorative, etc.) Puteti zugravi doi pereti o nuanta, si altii doi alta nuanta, sau trei pereti o nuanta si unul alta nuanta. Culorile deschise vor avea un impact vizual placut in combinatie cu cele deja existente.

Elena V. a scris:

Va sugerez si o alta varianta pentru zugravirea peretilor. Daca aveti deja combinatia alb-rosu dominanta, poate ca ati putea face peretele din spatele patului roz pal, asemeni cel cu fereastra, pentru a evidentia perdeaua si draperia. Ceilalti pereti ii puteti zugravi in alb, dar pe unul dintre ei, aplicati stickere decorative cu modele florale in nuantele de roz, rosu, crem, galben pai si foarte putin negru sau gri inchis. Astfel veti aduce o nota personalizata incaperii si o veti decora in stil modern. Eventual, pe unul dintre pereti amplasati un tablou cu tema fantezista cu rama subtire neagra. In acest caz renuntati la stickere!! La fel de bine pe un perete de accent puteti amplasa 3 tablouri cu dimensiuni mai mici, cu rama neagra, subtire, pozitionate unele pe verticala si unul pe prizontala, reprezentand eventual flori, frunze, dar „detaliu”, adica imaginea marita, evidenta. Cred ca mobilierul il veti alege in nuante deschise, eventual alb....

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    combinatii de culori cu rosu,    culori pereti dormitor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro