renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum scap de mucegai intr-o pivnita din caramida hidroizolata?

Am un pivnita din beton, cu podeaua din beton si peretii placati cu caramida. Pivnita este hidroizolata. Cam de 2 ani au aparut pe pereti mucegai negru de care nu mai pot scapa. Am spalat peretii cu solutii antimucegai, am incercat sa usuc incaperea folosind aeroterme si dezumidificatoare. Am montat noste ventilatoare care sa faca aerisirea mai buna, am izolat conductele care trec prin beci si de pomana. Ceea ce mi se pare interesant este ca mucegaiul apare strict pe pereti si pe scari. Va rog daca ma puteti ajuta cu ceva idei si solutii ca eu nu mai stiu ce sa mai fac.

Intrebare trimisa de un cititor din - Focsani , Vrancea
vezi si firme constructii Vrancea

Raspunsuri si comentarii
Stan G. a scris:

Cum se ventileaza acest beci ? De cele mai multe ori mucegaiul apare in cazul unei ventilatii defectuoase. Si inca ceva : cum este hidroizolat beciul ? Pe care suprafete este aplicata hidroizolatia?

Dan a scris:

Buna ziua,

In beci exista o gura de aerisire de unde intra aer de afara precum si doua ventilatoare care trag aerul din beci. Sunt asezate in felul urmtor: unul pous cu gura de aerisire, montat in josul podelei iar celalat in sus pentru a trage aerul cald. Din pacate nu excista ferestre si nici nu exista posibilitatea de face. Inca un amanunt care poate fi interesant si important, in beci am temperatura de 19-20 grade celsius. ca m-ati intrebat de hidroizolatia , ea este facuta pe peretii exterioari ai beciului.

Stan G. a scris:

Aveti temperatura cam ridicata pentru un beci. Cu ce material este hidroizolat beciul? Pardoseala si scara are hidroizolatie sau trage umezeala din sol?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    mucegai,    pivnita,    hidroizolatie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro