renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum se aplica hidroizolatia pentru soclu?

Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi. Am terminat de ridicat o casa din bca ytong. Problema este ca nu-mi permit sa o izolez cu polistiren acum deci va trebui sa stea asa pana la vara urmatoare. Ma tem ca peretii de bca se vor deteriora intre timp. Intrebarea mea este: ma gandesc sa tencuiesc peretii cu un strat subtire de tencuiala care sa-i protejeze pana la anul cand urmeaza sa aplic polistirenul. Ce fel de tencuiala recomandati tinand cont ca vreau sa lipesc polistiren peste aceasta tencuiala la vara urmatoare? A doua intrebare: am inteles ca recomandati hidroizolatia mhf81 pentru soclul fundatiei. Un strat subtire de izolatie de acest tip este de ajuns? Inaintea aplicarii tencuielii peste peretii exteriori de bca, trebuie pregatiti cumva--amorsa?--acesti pereti? Va multumesc anticipat, catalin

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Pentru protejarea peretilor puteti folosi pentru tencuiala decorativa exterioara”Emex Aqua Protect” pentru cateva caracteristici esentiale: respinge apa, rezista la inghet si diferente de temperatura, rezistenta la fungi, mucegai, etc. Da, inainte de aplicarea tencuielii de protectie pe timp de iarna este bine sa aplicati un strat de amorsa, iar un strat subtire de tencuiala este suficient. Ca adeziv pentru placile de polistiren ar fi potrivit sa folositi adeziv „Thermo universal” de la Ceresit (aderenta pe orice suport, rezistenta si lucrabilitate mare). Acest tip de hidroizolatie, mhf81 de la Baumix este rezistenta, se aplica cu pensula sau gletiera la temperaturi intre 5-30 grade, se usuca in 24 ore, se poate utiliza la interior sau exterior; este economica in utilizare. Dvs, puteti utiliza o alta gama de produse de acest tip: Deko Hidroizolatie de la Policolor; hidroizolatii cu mortar cu actiune cristalina, hidroizolatii cu Radcon #7 de la Kolaso Goup, etc. Alegerea va apartine!

virgil fizesan a scris:

Folositi tencuiala gata preparata la sac si o grosime de 1.5 cm.Izolatia cu polistiren are o viata in jur de 20 ani.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: hidroizolatii ,

Taguri:    casa din bca,    soclu casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro