Cum se deschid geamurile cand roleta este dintr-o bucata si acopera fereastra fixa si cea cu deschidere ?
Cum se deschid geamurile cand roleta este dintr-o bucata si acopera fereastra fixa si cea cu deschidere ? Va multumesc !
Intrebare trimisa de un cititor din - Roman , Neamt
vezi si firme constructii Neamt
Raspunsuri si comentarii
Mai am o intrebare . Cum se fixeaza roleta,sau mai bine spus,de ce sa fixeaza,tinand cont ca fereastra cu deschidere are rama mai lata (spre interior ) iar fereastra fara deschidere este spre interior? Va intreb pt. faptul ca am ferestrele inguste si inalte si nu mi-ar placea sa pun doua rolete iar acestea sa nu fie fixate la acelasi nivel, tinand cont de aceasta diferenta dintre fereastra cu deschidere si cea vitrina. Va multumesc !
Daca aveti cum sa fixati roleta pe perete exact deasupra ferestrei ar fi ok, deoarece se fixeaza bine si apoi doar o manevrati in functie de necesitate. Daca nu aveti cum face acest lucru, luati ca reper de fixare laterala dreapta a ferestrei fixe, urmand sa o fixati orizontal pe laterala stanga a ferestrei cu deschidere, acolo unde spatiul de prindere este mai generos.
Posteaza!
Taguri: termopane ,
Taguri: deschidere geamuri, sfaturi practice,
Se ruleaza roleta, se deschide fereastra, se lasa cat este necesar si apoi operatia inversa. Daca este soare, inchideti roleta, deschideti fereastra, derulati roleta pentru a acoperi fereastra impotriva razelor ultraviolete; oricum roleta va lasa sa patrunda in interior aerul curat; lasati geamul deschis cat este necesar, rulati roleta si inchideti fereastra. In acest caz operatiile de inchidere/deschidere a ferestrei sunt putin ingreunate.