renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum se ingrijeste camelia?

Cum se ingrijesc florile de camelie? Am primit in dar o astfel de floare si nu stiu nimic despre ea. La ce interval de timp se unda, cum se ingrijeste, inmultire..... Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Este o planta originara din Japonia, China sau Malaiezia, fiind numita si trandafir japonez. Amplasati vasul in spatiul luminos, dar lumina sa fie filtrata de perdea, ferita de curenti de aer. Se uda regulat astfel incat pamantul de deasupra sa nu se usuce, ci sa fie umed. Pentru udare se foloseste apa de ploaie sau apa distilata; apa de robinet poate distruge radacina plantei. Udarea se face pe sol, nu pe frunze sau flori. O data la 3-4 ani se recomanda schimbarea vasului cu unul mai generos. Pamantul din noul vas sa fie un amestec de turba acida si mranita de rasinoase. Nu accepta apa sau solul calcaros. Anual, pentru o buna dezvoltare si inflorire se recomanda inlocuirea primilor 5-6 cm de sol cu unul nou, eventual amestecul precizat mai sus. Fertilizarea se face in cantitati mici, lunar din aprilie in iulie, cu substante nutritive adecvate rasinoaselor, realizand solutia diluata in conformitate cu specificatiile de pe ambalaj.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: flori , gradina ,

Taguri:    flori de interior,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro