renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum se monteaza corect un termosistem cu vata bazaltica?

Buna ziua, Am tot citit peste tot pe internet diverse pareri despre cum se monteaza termosistemele cu vata bazaltica. Am vazut ca dvs. pe site oferiti raspunsuri destul de pertinente si reale de aceea am rugamintea daca se poate sa imi spuneti si mie care sunt etapele exacte de aplicare a unui termosistem exterior cu vata bazaltica. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Intrebare trimisa de un cititor din - Targu Mures , Mures
vezi si firme constructii Mures

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

In primul rand trebuie sa stiu, care este starea peretilor exteriori, pentru a va putea spune cum se pregatesc peretii...
Daca peretele este din caramida sau bca, si nu va permiteti sa il tencuiti, atunci e necesar aplicarea unui strop mai gros de nisip cu ciment, pentru astuparea rosturilor si o buna aderenta.
daca exista tencuiala normala, sau tinci, e nevoie de perierea si spalarea peretilor de praf.
fazele sunt urmatoarele:
-se monteaza un suport din aluminiu, pentru sustinerea placilor minerale, unde incepe soclul
-se aplica vata minerala, placi de densitate mare cu adeziv tras la pieptene, pe perete.
-a doua zi, se monteaza dibli de fixare asemanatori cu cei de polistiren
-se aplica pe suprafata placilor minerale o masa de spaclu in camp continuu
-peste aceasta masa de spaclu se aplica plasa de fibra de sticla, de calitate buna, ma refer la grosimea fibrei.
- dupa uscarea adezivului , eu am mai aplicat o masa de spaclu, pentru rezistenta suplimentara.
-peste aceasta masa de spaclu, se poate aplica tinci si vopsea lavabila, sau amorsa si tencuiala decorativa.

trebuie o mare atentie la inchiderea completa a oricarui spatiu liber ce ar putea permite oricarei forme de umiditate, chiar si din aer patrunderea in vata minerala.
aparitia mucegaiului interior poate compromite in cativa ani lucrarea.

daca doriti o astfel de lucrare, sa o faceti cu cine a mai executat...

Eu execut astfel de lucrari, pentru detalii ma puteti contacta pe [email protected], sau pe telefon 0720088161

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    termosistem,    vata bazaltica,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro