renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum se obtine autorizatia de extindere a unei casei?

Am o casa construita in 1945 compusa din 2 corpuri distincte. Acum as vrea sa ma alipesc de unul dintre cele doua corpuri cu o noua constructie, insa nu pot obtine autorizatie de extindere intrucat casa mea la primarie figureaza ca fiind construita fara autorizatie. Ar trebui sa dau in judecata primaria insa este cale prea lunga si prea complicata. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Ce ar trebui sa fac? Daca construiesc fara autorizatie pot fi amendat? Eu nu am nevoie efectiv de autorizatie de constructie ci doar de o extindere. Am deja toate utilitatile in casa. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Dabuleni , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Vasile a scris:

Daca veti alipi zidul de oricare dintre cele doua constructii existente puteti fi amendat, deoarece respectiva constructie nu are actele in regula. Rezolvati statutul celor doua constructii existente si ulterior incepeti constructia pe care o doriti. Aceasta este calea legala.

macrina a scris:

incercati- in functie de situatia juridica sa obtineti un CERTIFICAT DE EDIFICARE A CONSTRUCTIEI pentru cele 2 corpuri, cu asta si cadastru se poate intabula.succes

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: autorizatie , constructii case ,

Taguri:    renovare,    arhitectura,    autorizatii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro