renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum se realizeaza o pardoseala flotanta cu izolare de polistiren si sapa autonivelanta

Buna ziua, Vreau sa izolez termic podeaua unei bucatarii cu expunere nordica, situata intr-un bloc de caramida, la etajul 1. Am luat toate straturile instabile pana la placa de beton, dar aici m-am lovit de o diferenta de nivel, pe lungime, de 3-3,5 cm. as vrea sa fac o pardoseala flotanta cu autonivelanta pe polistiren, dar pe forumuri am vazut foarte multe informatii contradictorii si nu stiu ce sa mai inteleg. Am presupus urmatoarele variante: Varianta 1: a.banda perimetrala b.polistiren de 5cm lipit cu ct85 c.masa de spaclu cu armare tot cu ct85. d.autonivelanta de 1.5-2 cm e.incalzire(electrica cu folie de carbon) f.finisaj Varianta 2: a.banda perimetrala b.nisip pana la nivelarea suprafetei. c.polistiren de 5cm d.folie de polietilena peste polistiren, lipita de banda perimetrala. e.autonivelanta de 1,5-2cm f.incalzire(electrica cu folie de carbon) g.finisaj Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. in cazul variantei 1, este necesara spacluirea si armarea polistirenului, nu se poate turna direct pe el? 2. daca totusi trebuie spacluit, n-o sa crape sub greutatea mea cand o sa umblu pe el ca sa torn autonivelanta, chiar si distribuindu-mi greutatea? 3. Va rezista acest ansamblu la greutatea generala a mobilei de bucatarie? 4. Imi spune si mie cineva cum se realizeaza, corect si durabil, o pardoseala flotanta cu izolare de polistiren si sapa autonivelanta, ca si in situatia mea? Va rog, si multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - CIMPENI , Alba
vezi si firme constructii Alba

Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    pardoseala flotanta,    sapa autonivelanta,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro