renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum solicit la constructor costul manoperei pentru o casa cu parter zidit ?

Cum solicit la constructor costul manoperei pentru o casa cu parter zidit si mansarda din lemn locuibila? Ce trebuie sa transmit la constructor ca si acte, dimensiuni etc pt a putea sa imi faca un pret real si sa nu imi dea unul din viteza foarte mare. E de ajus suprafata la sol care este de 11 metri pe 6,5 metri

Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Pentru a primi un raspuns corect trebuie sa furnizati potentialului constructor cateva date si documente strict necesare:
-unde este locatia constructiei
-documentatia completa pentru obtinerea autorizatiei de constructie mai putin avizele
-daca documentatia include garduri, fose septice, foisoare, camine de apa, canalizare si aductiune apa, vor fi calculate separat de constructie.
-grad de finisare
-daca exista la locatia constructiei energie electrica, apa si daca acestea se pun la dispozitie, sau se suporta de constructor.
Daca doriti o oferta din partea noastra, za rugam sa ne conectati la adresa de mail, [email protected]

C-tin Cristian a scris:

Buna ziua.In primul rand trebuie sa aveti planul arhitectural si proiectele pentru instalatii.In baza lor puteti cere un deviz al costurilor materialelor si al manoperei.

Paulet a scris:

astept sa primiteti planurile pe [email protected]

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case ,

Taguri:    manopera constructii,    costuri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro