renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum trebuie sa amenajez sufrageria pentru a iesi o camera vesela si odihnitoare?

Cum trebuie sa continui amenajarea sufrageriei, pentru a iesi o camera vesela si odihnitoare? La acest moment in sufragerie, am peretii albi, parchet in mai multe nuante de maro(de la mahon la maro deschis) si coltar mare negru cu masuta neagra. Multumesc anticipat Elena

Intrebare trimisa de un cititor din - Onesti , Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Culorile de contrast exista deja in intrior. Va sugerez sa alegeti un mobilier de sufragerie in nuanta deschisa, un maro deschis uni asemeni unei nuante din parchet, sau un maro deschis dominant si foarte putin crem sau o nuanta asemanatoare celei din parchet. Pentru pereti va sugerez sa zugraviti in doua nuante, pereri alaturati sau opusi cu: alb+ galben soare (mai puternic) sau galben pai + portocaliu. Perdelele pot fi albe, simple, din material delicat sau cu broderie fina cu alb, in falduri bogate(cel putin o data si jumatate latimea ferestrei). Pentru draperii aveti mai multe variante: ivory sau vernil uni din material lucios, material brocat galben cu incastratii albe sau crem cu incastratii maro, iar bratarile de prindere pe timp de zi sa fie negre sau wenge. Pentru covor, va sugerez sa alegeti shaggy (cu fire lungi) in care sa se regaseasca nuantele: crem, bej, maro castana, iar alb si negru foarte putin, doar de accent; in cazul in care alegeti draperiile vernil, covorul poate avea nuanta dominanta de maro deschis, cu alb, vernil, verde iarba (foarte putin) negru (foarte putin), doar de accent. Puteti amplasa pe canapea perne decorative in nuante de marouri, vernil cu alb (daca draperia este vernil), crem si galben cu delicate modele cu maro sau negru. Pernele puteti sa le imbracati dvs. in materialul preferat, pentru ca este putin probabil sa gasiti in magazin culorile potrivite. Alte elemente decorative din interior: un lampadar inalt intr-un colt, farfurii sau vaze decorative pot avea nuantele de vernil, crem, alb tonuri de marouri in combinatie cu negru foarte putin. Pe peretele din spatele canapelei puteti amplasa un tablou modern, cu rama subtire neagra.

elena a scris:

Pe canapea am perne de culoare maro si vernil, deci ceea ce a-ti recomandat dvs. se potriveste de minune.
Raspunsul este foarte bun. Va multumesc din suflet. Insa....un detaliu...ne-a scapat...
Lustra...cum trebuie sa fie?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    coltar negru,    amenajare sufragerie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro