renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Curatare var de pe pereti - metode

Buna ziua, Am o camera varuita acum vreo 20 de ani si este extrem, extrem de jegoasa. Vreau sa o gletuiesc si apoi sa o dau cu lavabil. Varul de pe tavan se duce relativ usor, dar de pe pereti nu vrea nici cum. "aluneca" spaclul, nu reusesc sa raschetez nimic! Sunt pereti foarte patati, slinosi si unsurosi. Am incercat si pe umed si pe uscat. Exista o alta modalitate de a curata varul vechi de pe pereti?

Intrebare trimisa de un cititor din - Toplita , Harghita
vezi si firme constructii Harghita

Raspunsuri si comentarii
Ana-Vasilica a scris:

Posibil ca varul in timp sa fi prins diferite elemente din mediul exterior si sa devina greu de spart, curatat. Incercati cu o rascheta mecanica, din cele folosite pentru slefuirea parchetului sau cu o toporisca cu taisul lat. Oricum va trebui sa-l eliminati de pe pereti, deoarece nu va prinde deloc alt material peste el. Decojiti fara mila peretii, pana la tencuiala, pentru ca veti aseza plasa de constructie, glet si var de finisaj care va determina ca la final peretii sa fie drepti si netezi. De curand am avut o asemenea lucrare la casa parintilor si mesterii au decopertat peretii folosind o toporisca. Peretii erau groaznici dupa decopertare, dar cu materialele folosite ulterior au iesit albi si netezi (nici mie nu-mi venea sa cred ce a fost si cum au ajuns la final!)

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    zugraveli,    glet,    renovare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro