renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Daca am mobila de bucatarie rosu-grena, ce culoare ar trebui sa aiba gresia si faianta?

Buna, Daca vreau sa fac mobila de bucatarie rosu-grena, ce culoare ar trebui sa aiba gresia si faianta? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Targu Jiu , Gorj
vezi si firme constructii Gorj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Amenajarea interioarelor folosind culori tari este de mare actualitate. In cazul in care aveti o bucatarie cu spatiu generos, puteti alege gresia mov, gri deschis, negru cu irizatii albe sau gri, crem cu irizatii grena. In privinta faiantei alegeti o nuanta de gri deschis, uni sau crem (in cazul ultimului model de gresie). Daca preferati un interior in stil modern, puteti alege gresie gri argintiu, faianta gri deschis, iar obiectele electrocasnice sa fie in nuante de gri. Daca spatiul este mai mic, se impun nuante deschise, atat la gresie cat si la faianta. Puteti alege gresie crem sau bej cu irizatii grena, iar faianta crem sau bej uni; o alta posibilitate ar fi gresie caramizie si faianta alba sau crem cu irizatii grena.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    combinatii gresie si faianta bucatarie,    mobila grena,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro