renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Daca casa este noua si neincalzita se va umfla parchetul la iarna?

Buna ziua, Avem o casa noua, care nu va fi incalzita in aceasta iarna (nu avem nici un fel de sistem de incalzire, inca). Am montat deja parchetul laminat. mentionez ca la turnarea fundatiei am izolat cu cu strat de polisiren (din cel alb de 5 cm). Sub parchet am pus placi speciale pentru parchet de 3 cm. Ma tem ca in lipsa caldurii sa nu se umfle parchetul. E posibil asa ceva. Am lasat rosturi la margine de aprox. 1 cm. Va multumesc si astept raspuns.

Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In acest caz, parchetul nu va prezenta modificari si deformari. Sper ca inainte de a monta parchetul l-ati lasat cel putin 48h sa se obisnuiasca cu temperatura din interiorul camerelor. Asa ar fi fost normal! Daca parchetul este amplasat imediat ce a fost adus in incapere, este posibil sa prezinte in timp cateva mici deformari, generate de aspectul mai sus mentionat. In alte conditii, nu sunt motive sa se umfle sau sa se deformeze pentru ca temperatura este constanta in interior.

paul s a scris:

Salut! Pentru ca nu ai temperatura constanta, temperatura din interior este influentata de cea din exterior, ca urmare apar mici deformari (ridicaturi de margine) la imbinari.Acestea se vor accentua cand vei incepe incalzirea spatiului, dar nu implica demontarea/inlocuirea pentru asa ceva.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    umflare parchet,    casa neincalzita,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro