renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Daca izolez tavanul subsolului cu polistiren va mai aparea umezeala in casa?

Locuiesc la bloc, la parter. De cand blocul a fost debransat de la incalzirea centralizata, la baza unui perete am o portiune de perete cu aspect de umed, zugraveala se scorojeste. In sezonul rece mentin 21-22 grade in casa. Ar ajuta daca izolez tavanul subsolului cu polistiren de 10 cm?

Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Maria G. a scris:

Si izolarea tavanului subsolului cu polistiren ar fi o solutie, dar poate ar fi bine sa verificati daca nu sunt infiltratii de apa la temelia blocului in acea zona(unde peretele este usor umed). In acest caz, este ceva mai mult de munca, pentru ca ar trebui decopertata temelia in acea zona, de facut o izolare exterioara pe acea latura a bazei blocului. In interior trebuie sa eliminati mucegaiul cu solutii specifice din comert, sa curatati acel perete pana la tencuiala, sa dati cu o amorsa antimucegai si apoi sa vopsiti cu vopsea antimucegai. Acest tip de vopsea are aderenta buna pe orice suprafata si are o gama coloristica bogata, astfel incat sa puteti sa alegeti o nuanta compatibila ce a celorlalti pereti din incapere.

Adina Traistaru a scris:

Asigutativa ca nu se creează unezeala in incapere, ( aburi de la bucatarie, rufe puse la uscat pe calorifer etc,) si nu aveti mobilier sau draperii care nu permit ventilarea acelui perete Si aceste situatii, prin condens, produc unezeala peretelui

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    parter bloc,    perete ud,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro