Daca montez aerisitoare automate pentru calorifere nu voi avea probleme cu scurgeri de apa pe jos?
Salut,
Am 2 calorifere ce sunt mai aproape de centrala si la doua saptamani trebuie sa le aerisesc manual. Daca as monta aerisitoare automate,acestea se vor declansa automat? Nu voi avea probleme cu scurgeri de apa pe jos. Cand fac manual folosesc un recipient. Apropo, de ce am aer asa de des in cele 2 calorifere. Multumesc...temperatura de la centrala este de 60*...
Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov
Raspunsuri si comentarii
Multumesc pt. raspuns alcaz-.Mi-am cumparat cele 2 aerisitoare Caleffi din alama.Am doua probleme:1)aerisitoarele au un surubel de plastic lateral.Acesta trebuie sa fie inchis-strans,ce rol are de fapt.2)La montarea aerisitorului nu o problema daca acel surubel(dupa montarea definitiva a aerisitorului)este fie intr-o parte,fie orientat in jos,fie in sus...Multumesc anticipat daca imi raspunzi.Cu stima Aurel...
alcaz a-si dori sa ma ajuti cu un raspuns.la cele mentionate de mine mai sus,mai ales ca vreau ca in saptamana ce urmeaza sa le montez.Insist si imi cer scuze,pt.ca e ceva nou pt. mibne si nu vreau sa am probleme mai ales daca acel surubel de plastic este semi strans si dupa strangere-montare a aerisitorului sa fie in pozitia de jos.Nu va curge apa...Multumesc anticipat pt.raspuns...
Posteaza!
Taguri: instalatii termice ,
Taguri: aerisire calorifere, centrala termica,
Cu aerisitoare automate nu mai ai probleme... Am 2 distribuitoare pt incalzire in pardoseala si am montat pe ele.
Nici macar nu sunt prea scumpe