renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

De ce atunci cand se usuca vopseaua lavabila raman pete albe?

Buna ziua!Am zugravit cu lavabil si am optat pentru culoarea mov,iar atunci cand se usuca raman pete albe peste tot.Ma poate ajuta cineva? Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Mangalia , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Una dintre cauzele aparitiei petelor ar putea fi faptul ca nu ati curatat peretii camerei inainte de aplicarea amorsei. O alta cauza ar fi aceea ca amorsa nu s-a uscat complet inainte de aplicarea vopselei. Posibil ca nu s-a intins perfect vopseaua pe pereti, iar locurile unde a ramas un strat mai subtire a generat pete albe. O alta cauza ar fi faptul ca in timpul aplicarii vopselei fereastra era deschisa si razele soarelui au uscat mai rapid unele zone pe peretele expus luminii, iar alte zone s-au uscat mai greu lasand pete. O alta cauza ar putea fi calitatea vopselei si a pigmentului, generata de vechimea ei sau expunerea la inghet, degradandu-i calitatile. Pentru remedierea aspectului peretilor, ar fi bine sa reluati operatia de vopsire a peretilor, tinand cont de aspectele precizate mai sus. Aplicarea noului strat de vopsea se va face dupa o amorsa ce trebuie sa se usuce foarte bine, iar vopsirea peretilor sa se faca seara, pentru a evita razele de soare ce pot usca rapid vopseaua in unele locuri. Dupa uscarea perfecta, este bine sa mai aplicati un strat de vopsea pentru uniformizarea culorii.

scurtu.radita a scris:

Aceeasi problema.culoarea mov iat dupa uscare pete albe.nu stiu ce sa fac?

Vali a scris:

Buna, Radita!
Asa cum am precizat si in cazul anterior, va trebui sa aplicati amorsa peste intreaga suprafata pentru a egaliza petele. Dupa uscarea perfecta aplicati o nuanta de mov putin mai deschisa, lasati sa se usuce si aplicati inca o mana de vopsea in nuanta de mov preferata.

fanel a scris:

de ce dupa ce am zugravit cu culoarea cafeniu ramin pete albe desi am folosit danke

achim borlovan a scris:

am avut zugraveala cu var pe pereti cu tencuiala driscuita am amorsat cu amorsa danke am lasat sa se usuce doua zile dupa care am aplicat lavabila danke .Cand privesc in lungul peretelui sunt pete cand privesc perpendicular pe perete e perfect fara nici o pata este o pelicula uniforma ,unde gresesc?(am aplicat patru maini de lavabila) peretii au cca 8 m lungime

Florin a scris:

Trebuia glet dat (glet de incarcare si glet de finisaj) tencuiala driscuita nu este perfect data adica dreapta si are valuri in anumite locuri, valuri care iti dau zona de umbra ( acele pete ) Daca pui lumina pe perete din alt unghi o sa vezi ca e perfect depinde cum se duce umbra pe perete de la denivelarea tencuielii

Mariana a scris:

Mi,a zugrăvit un meseriaș in bucătărie, cu var și a ieșit totul pătat. Acuma am vrut sa zugrăvesc cu lavabil . Am dat cu amorsa și apoi cu glet de finisaj și au ieșit petele prin glet. Din ce cauza? Ce trebuie sa fac?

Pumaci a scris:

Pentru evitarea completă a petelor la vopsirea cu lavabil țineți cont un singur lucru: Nu mestecați picmentul cu vopsea lavabila alba și mestecați picmentul ales cu lavabil de nuanță incolora.. vopseaua lavabila de culoare alba se face tot din lavabil incolor cu picment alb așa mai departe..

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    vopsea lavabila,    scoatere pete,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro