renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

De ce cand ploua imi intra apa pe la glafuri si pe la pragul usii?

Buna ziua, Am o casa din lemn, geamuri termopan cu glafuri, zugravita cu vopsea decorativa. Marea problema este ca de fiecare data cand ploua intra apa in casa. La fel se intampla si la usile de la balcoane. Nu mai stiu ce pot face. Poate ma puteti ajuta macar cu un sfat. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Cand s-a facut montajul nu s-a ermetizat perfect spatiul dintre zid si fereastra/usa cu silicon sau spuma poliuretanica. Adresati-va unui constructor sau firmei care v-a facut montajul care va etanseiza spatiul respectiv cu silicon, sau cu spuma poliuretanica. Firma care a facut montajul ar putea desface ramele laterale pentru o lucrare mai eficienta.

Florian a scris:

Daca apa se scurge printre fereastra ( usa) si toc verificati daca in partea de jos a tocului exista perforatii, cat si pe partea exterioara a lui. Cantitatile de apa scurse pe sticla nu pot fi evacuate prin tocarie la exterior daca nu s-a respectat un cadru de inclinare de 1 grad. Prin urmare tocaria necesita perforare suplimentara pentru a se putea evacua mai repede, altfel, in perioadele cu ger, daca apa nu va fi evecuata va ingheta in interiorul tamplariei si o va distruge in termen scurt.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termopane ,

Taguri:    infliltratii apa,    case din lemn,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro