De ce mi se infliltreaza apa pe langa geamul velux?
Buna ziua,
Am geam velux la mansarda si mi se infiltreaza apa pe langa el. S-a facut gaura de la apa infiltrata. Ce pot face ? Multumesc,o zi buna.
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Asa am patit-o si eu,zidarul care a construit casa nu a incadrat rama de termopan 1 cm cu tencuiala,a facut un glaf,pervaz din ipsos si dupa 6 luni a inceput sa-mi intre apa in casa.Acum,pana o sa am posibilitatea rectificarii,dau cu un silicon de exterior rezistent la caldura si inghet(la exterior)exact la imbinarea zidului cu rama geamului,de jur imprejur si nu mai am probleme. Succes !
Posteaza!
Taguri: termopane ,
Taguri: velux, infliltratii apa,
Pentru ca nu s-a realizat o etansiezare perfecta la montaj. Cei care au montat fereastra nu au tinut seama de materialul in care/pe care va fi montata nefolosind elementele de finisaje si etansiezare potrivite sau datorita unui soc mecanic fereastra s-a dizlocat putin din locasul ei. In acest caz cred ca ar fi potrivit sa va adresati firmei care a realizat lucrarea pentru a retusa greseala sau montarea din nou a ferestrei; sau sa aplicati mastic, un material lucratil, care fixeaza perfect spatiul liber, se intareste relativ rapid si are o rezistenta ridicata in timp.