renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

De ce peste solutia antimucegai nu prinde vopseaua lavabila?

Am dat cu solutie antimucegai de la Bison si am zugravit. In locurile unde am dat cu solutie nu prinde lavabilul.(de culoare portocaliu) Ce pot face?

Intrebare trimisa de un cititor din - Mangalia , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Florin a scris:

Pentru a prinde lavabilul trebuie sa dati cu amorsa inainate sau sa degresati zona aceea.

Florin a scris:

Solutia antimucegai este un produs pe baza de copolimeri acrilo-stirenici cu adaos de bioacizi ecologici. Aceste produse formeaza o pelicula fina pe suprafata pe care a fost aplicata prin pulverizare, cu scopul distrugerii fungilor si a altor bacterii care genereaza mucegaiul. Aceasta substanta are un rol protector care se mentine pentru un timp destul de indelungat. In cazul in care ati reusit indepartarea fungilor sau a bacteriilor, a umiditatii din exterior sau din placa peretelui care a generat aparitia mucegaiului, este indicat sa aplicati pe zona respectiva o amorsa (aracet cu apa sau combinatia de amorsa gata diluata, existenta in comert). Dupa aplicarea amorsei, unul sau doua straturi, veti reusi sa aplicati vopeseaua lavabila.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Mucegai si condens ,

Taguri:    solutii impotriva mucegaiului,    vopsea lavabila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro