renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

De ce se incalzesc doar primii doi elementi la calorifer chiar daca l-am aerisit

Buna seara! Caloriferul din camera in care locuim nu se incalzeste in totalitate: Se incalzeste doar cu primii 2 elememnti de sus pana jos iar urmatorii 10 elementi se incalzesc doar in partea de jos. Am facut pana acum de 2 ori aerisire. Dupa aerisire in prima zi, noaptea si ziua urmatoare a mers bine, s-au incalzit toti elememntii de sus pana jos iar incepand cu seara a doua au inceput sa se raceasca elementii in partea de sus si iarasi se incalzesc doar primii 2 elementi. Ce e de facut in acest caz? Eu nu pot sa fac aerisirea caloriferului o data la 2 zile. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Luati legatura cu firma care v-a realizat instalatia. Ei sunt in masura sa faca verificare si ulterior sa depisteze cauza, pe care o vor inlatura, fireste.

Florin a scris:

mai aveti aer in instalatie. Pana scapati de tot aerul trebuie sa faceti aceasta aerisire.

Daca se incalzesc doar in partea de jos inseamana ca au gresit turul cu returul la calorifer. Mai exact au conectat turul de la centrala la returul caloriferului de aceea s-ar axplica de ce se incalzesc elementii incepnad de jos in sus.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: instalatii termice ,

Taguri:    calorifer rece,    aerisire instalatie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro