renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

De o saptamana miroase neplacut in baie, cum pot rezolva?

Buna ziua , locuiesc la curte si de o saptamana miroase neplacut in baie. Am curatat sifonul de la chiuveta si am schimbat si tubul de la scurgere , dar mirosul persista , am turnat solutie pentru eliminarea mirosului dar in zadar. Mai nou cand merg la toaleta se aude un zgomot ciudat ca si cum ar curge ceva de la inaltime , ca si cum ai rasturna apa intr-o cana de tabla . Va rog sa ma ajutati daca se poate sa rezolv aceasta problema. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Braila , Braila
vezi si firme constructii Braila

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Va trebui sa va adresati unui instalator care sa verifice intreg circuitul apei, atat aductiunea, cat si evacuarea. Este posibil sa se fi adunat pe peretii interiori ai tevii de evacuare reziduri, care nu se elimina prin degajarea simpla a apei menajere. Concomitent cu verificarea instalatiei, realizati o solutie concentrata din soda caustica dizolvata in apa fierbinte pe care o puteti evacua atat pe chiuveta, cat si in wc. Soda caustica nu ataca plasticul sau pexalul. Se pot aplica mai multe etape de curatare pana cand se elimina mirosul, daca nu sunt alte cauze identificate de instalator. Ulterior folositi solutii din comert pentru curatarea cazii, a wc-ului sau Cilit Bang pentru desfundarea tevilor.

Oproiu Daniel a scris:

Buna ziua , am citit pe forum despre folosirea sodei caustice pentru eliminarea mirosurilor neplacute emanate de scurgeri sau chiuvete , dar ma interesa mai mult ce cantitate de apa se foloseste la prepararea a 900 de g de soda caustica (isub forma de cristale)pentru desfundarea - eliminarea dopurilor de grasime formate pe instalatie ; de preferat se foloseste apa rece sau apa calda ? Multumesc anticipat

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Instalatii sanitare , obiecte sanitare ,

Taguri:    sifon,    obiecte sanitare baie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro