renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

De unde cumpar bari de fixare pentru polite sau alternative?

Buna ziua. As vrea sa fac o masa pentru aparatura audio (rack audio hi fi) ce presupune 4 polite suprapuse fara laterale sau ceva sa arate ca un dulap, ci doar niste rafturi deschise. Pentru a le fixa e nevoie de 4 bari care sa treaca prin cele 4 colturi ale celor 4 polite dar din nefericire nu am gasit ce bari sa folosesc si mai ales ce sisteme de fixare ale lor pe cele 4 placi pot folosi. In poza atasata vedeti cam ce vreau eu sa construiesc. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Intrebare trimisa de un cititor din - Campulung , Arges
vezi si firme constructii Arges

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Structura rezistenta pe care doriti sa o realizati poate avea acele bare din inox sau din fier forjat. In scopul achizitionarii unui asemenea suport adresati-va unei firme care executa obiecte din inox sau realizeaza decoratiuni/elemente din fier forjat. In functie de dimensiunile necesare spatiului dvs. se pot realiza pe comanda. O alta varianta ar fi sa achizitionati de la un magazin de amenajari interioare, eventual „Dedeman” rafturi din metal cu polite ce se monteaza acasa, cu inaltimea dorita. Daca preferati a doua varianta, cumparati rafturi metalice mai joase; adresati-va unui consultant din magazin si va va oferi detalii asupra dimensiunilor posibile (inaltime, latime, adancime) ale respectivelor rafturi.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: rafturi , dulapuri ,

Taguri:    comoda,    televizor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro