renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

De unde pot procura creveti pentru acvariu ?

Am un mic elesteu cu pesti de circa 3000 litri,care mi se inunda de alge foarte des. As vrea sa il populez cu niste creveti. Va rog dati-mi o informatie in acest sens,eu locuiesc in Brasov. Va multumesc mult.

Intrebare trimisa de un cititor din - Fagaras , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Aceste moluste se procura prin comanda, iar pretul acestora este intre 9-25 ron/buc, in functie de specie. Incercati sa accesati AquaPets.ro sau tel: 0766 503 742.

Florian a scris:

Buna ziua,

Crevetii se pot cumpara din magazinele specializate in acvaristica. Asa cum v-a spus si Nicolae pot fi achizitionate si de la magazinele online. Pretul depinde mult de specie dar si de marimea lor. Nu sunt de specialitate si nu ma pricep, insa din ce am citit , am inteles ca pentru o adaptare mai buna si mai sigura , este de preferat ca acest crevete sa aiba o dimensiune mai mare. La fel nu stiu daca crevetii de acvariu sunt potriviti pentru popularea unui iaz. In acest caz va sfatuiesc sa sunati sau sa mergeti personal intr-un astfel de magazin si sa intrebati personalul specializat.
Ma gandesc ca totusi iarna este o temperatura mai scazuta in iaz si nu stiu exact cum se adapteaza crevetii la aceste temperaturi. In plus, am citit si exista pesti ( multe specii) care nu sunt compatibili cu crevetii, pentru ca ii ataca si ii mananca.

Daca aflati intre timp alte informatii poate aveti amabilitatea sa ni le spuneti si noua. Chiar sunt curios daca crevetii de acvariu pot trai si in iaz. Ar fi o solutie perfecta pentru supragalomerarea iazurilor cu alge.

O zi buna,

cornel bucsa a scris:

Stimate domn.

Am facut toate documentariile de rigoare,pentru alge.
Intradevar ele se hranesc cu alge,dar doar pentru acvarii,ele impunind niste conditi mai speciale,care nu se pot crea intru-n iaz.
In primul rind temperatura apei,PH-sul care trebuie sa fie sub 6,5,nitriti,nitrati cit si multe altele.deasemeni ele pot fi mincae de pesti,care de regula sint rapitori.
Singura solutie sint midiile,care rezista mai bine in iazuri ,dar daca va spun costul faceti ca mine...dati pe spate.Ei aflati ca cea mai mica costa circa 250 euro,iar cea mai mare care are si garantia rezistentei cit si a inmultiri costa in jur de 1200 euro.
Dar am gasit o solutie care am si incercato de vreo doua saptamini si se pare ca da rezultate foarte bune.
Este vorba de filtru cu UV care pe linga ca filtraza apa omoara si algele,si atit timp cit functioneza algele nu se mai dezvolta.
Am cumparat un asemenea filtru dela Hornibah din brasov cu 390 lei si sint foarte multumit.(scuze pentru denumirea magazin,nui cea mai corect scrisa)
Deasemeni tot aici se gasesc diferite specii de pesti care sint de o frumusete rapitoare si costuri destul de mici respectiv intre 4.4 lei si 42 lei,dar desigur mai mari,insa sa stitzi ca cei de 4 lei la mine intro luna a ajuns la 8 cm.
Va doresc succes in continuare.Eu sint din brasov.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: acvariu , amenajare living , Curte si gradina ,

Taguri:    acvariu,    creveti,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro