renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Decorare frigider vechi - unde pot gasi banda de hartie autoadeziva?

Am un frigider care as vrea sa-l imbrac in dungi orizontale gri sau mov. Mi-ati putea sugera unde as putea gasi panglica autoadeziva lata de 5-8 cm. Cum as putea realiza altfel acest efect. Frigiderul este alb (mai vechi) si as vrea sa-l inviorez putin . Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Hartie decorativa autoadeziva, stickere decorative autoadezive sau autocolant folie pot fi cumparate din librarii (unde sunt si rechizite scolare), magazine ce comercializeaza elemente pentru decoratiuni interioare si bricolaj, magazine cu materiale de constructii (unele comercializeaza si autocolant) sau magazine care comercializeaza vopsele, lacuri pentru amenajari, unele au si folie autocolanta. Va sugerez cateva variante de decorare: stichere cu flori si/sau fluturi in nuante si culori diferite pe care le dezlipiti cu grija si le amplasati pe usa fara o ordine riguroasa(eventual acoperiti imperfectiunile); din autocolant uni de la librarie decupati dvs. forme geometrice in culori si cu dimensiuni diferite; cautati autocolant sclipitor, dar este si mai scump, din care aplicati fasii de latimi diferite realizand un joc fantezist; puteti cumpara autocolant in 2-3 nuante de gri, lila si mov si taiati fasii cu latimi diferite.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: decoratiuni interioare , DIY ,

Taguri:    decorare apartament,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro