Doresc idei pentru alegerea perdelelor, draperiilor, covoarelor, lustrelor si a decoratiunilor
Buna ziua.
Va rog sa-mi dati un sfat. Am livingul zugravit alb, parchetul culoare deschisa,mobila nuc aida tabac cu usi si sertare alb lucios mdf, coltar alb piele ecologica. Doresc idei pentru perdele, draperii, covor, lustra, decoratiuni. Eu m-am gandit la o combinatie de turcoaz cu galben (perdea alba cu draperie tucoaz, lampadar galben, 2-3 perne decorative).
In dormitorul baietelului am 2 pereti verde pal si 2 albi si perdea colorata pe fond alb cu portocaliu si cu mickey mouse; pentru mobila m-am gandit la o nuanta foarte deschisa care imita lemnul si usi verde pal si turcoaz. Ce draperie, lustra si covor ma sfatuiti sa aleg? Va multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Calarasi , Calarasi
vezi si firme constructii Calarasi
Raspunsuri si comentarii
Buna seara,
Va rog sa-mi dati un sfat. Mobila de living o am in 2 culori crem si cafea cu lapte ,bucataria este in 4 culori (spun de bucatarie pentru ca este open space )crem, cafea cu lapte ,alb si aubergine ......peretii in living (ca in tot apartamentul )sunt albi ,parchet deschis la culoare. Ce culoare ar trebui sa iau draperiile? Acestea m-ar interesa mai mult .....dar as vrea sa stiu si ce culoare sa iau covorul si canapeaua ......daca imi dati o adresa de mail va pot trimite si cateva poze ....Va multumesc anticipat ......
Buna ziua,
Asteptam cu interes pozele pe adresa : [email protected]
O zi frumoasa,
Va trimit o poza cu mobila din bucatarie (open spaces). Asa cum am spus si in mesajul anterior mobila din living este in 2 culori (crem si cafea cu lapte -culori prezente si la mobila de bucatarie). Spatiul care separa bucataria de living este ocupat de o masa din sticla aubergine(culoare si ea prezenta la mobila de bucatarie). Ce culoare ar trebui sa fie draperiile din living? Eu ma gandeam la aubergine dar as vrea un sfat profesional.
Dar culoarea covorului?sau a canapelei???VA MULTUMESC ANTICIPAT si astept cu nerabdare sfatul d-voastra .
Linkurile catre pozele trimise:
http://www.renovat.ro/poze/Bucatarie-in-4-culori-din-MDF-poza-10258/
http://www.renovat.ro/poze/Masa-de-bar-placata-cu-sticla-securizata-poza-10259/
http://www.renovat.ro/poze/Masa-de-living-si-mobilier-living-din-mdf-poza-10260/
Multumim frumos pentru detalii, veti primi cat mai curand un raspuns la intrebarea dvs.
O zi frumoasa
Buna ziua, pentru a completa placut vizual spatiul va sfatuiesc sa alegeti, ca si culoare de accent, un visiniu-grena, dar ca si intensitate sa fie putin mai puternica/deschisa fata de aubergine-ul din bucatarie. Draperia va sfartuiesc sa fie uni, de culoare visiniu-grena, iar covorasul poate sa fie intr-o combinatie de aubergine si visiniu-grena. Cel mai bine ar da un degrade dintre aceste doua culori. Sunt sigura ca veti gasi un model interesant in magazinele de specialitate. Pentru a nu face exces de culoare, cel mai bine pentru canapea ar fi sa optati pentru un brun-roscat inchis sau chiar la un brun inchis. Incercati cu ajutorul canapelei sa realizati un contrast placut dintre mobilier si spatiul de sedere.
Va multumesc pentru raspuns
o zi buna sa aveti .......
Mobila din bucatarie este destul de colorata, ceea ce impune ca in living sa completati amenajarea alegand doar doua nuante de accent, existente deja in mobilierul bucatariei. Va sugerez sa alegeti canapeaua in nuanta aubergine, iar draperia poate fi in aceeasi nuanta, dar din material lucios, cu snur de prindere din matase in nuanta mesei/mobilei din living. O alta varianta pentru draperie ar putea fi material brocat fondul bej sau maro asemeni usii inalte existenta in mobilierul bucatariei, cu model delicat, grena, incastrat pe intreaga suprafata a materialului; pentru prinderea acesteia pe timp de zi, puteti alege un snur din matase grena (aubergine). Covorul ar putea fi cu dominanta coloristica grena, visina putreda sau pruna, cu un model fantezist (dungi, linii cu grosimi diferite, drepte sau sinuoase) in 2-3 din nuantele: crem, bej, alb murdar, maro havana. Sper ca v-am putut fi de folos!
Posteaza!
Taguri: perdele , covoare , corpuri de iluminat ,
Taguri: perdele, covoare living, corpuri de iluminat,
Pentru living va sugerez sa optati fie pentru turqoise, fie pentru galben. Perdele albe eventual cu un model delicat cu matase (stralucesc frumos in lumina becului seara); draperiile material lucios uni, turqoise, bratarile de prindere in nuanta mobilierului; lustra poate avea abajurul alb+turqoise sau sticla transparenta in forma rotunda sau patrata, pe structura de metal cromat; covorul poate fi shaggy (cu fire lungi) combinatia fantezista de maro inchis, bej, alb dominate si turqoise sau un albastru cald cat mai aproape de turqoise doar ca accent; pernele decorative pot fi maro inchis, bej, brun, turqoise uni sau turqoise cu negru sau maro inchis; eventual un lampadar turqoise cu elemente decorative albe si/sau negre sau maro inchis. Pentru mobila din camera baietelului faceti doar combinatia dintre bej sau nuanta de lemn natur (stejar sau fag) si verde crud, cu feronerie (manere, butoni de sertare, etc) metal cromat. Pentru lustra va sugerez o aplica ce are elemente decorative adecvate celor mici: minge, Mickey, etc. sau doar cateva dungi cu alb si verde deschis. Draperia poate fi din material brocat vernil cu elemente decorative gri inchis, maro sau alb sau material lucios uni, verde mar (un verde putin mai intens decat cel al peretelui). Pentru covor va sugerez sa alegeti o varianta foarte colorata, in care sa se combine fantezist: verde inchis si deschis, alb, rosu sange, galben, negru sau maro inchis, kaki, maro castana, roscat. Covorul va inviora spatiul si... este o culoare suferitoare pentru interiorul camerei de copii/cu copii.