Dupa ce am aplicat piatra decorativa pe un perete a inceput sa se desprinda - stiti care este cauza?
Buna seara !
Acum o luna am avut apartamentul in lucru si am chemat zugravii pentru a-mi amenaja un perete din sufragerie cu piatra decorativa naturala! La fix o luna dupa ce a fost aplicata pe perete, piatra a inceput sa cada. Care ar fi cauza? si as vrea sa aflu daca piatra care s-a desprins o mai pot refolosi? Mentionez ca e in stare perfect buna.. avand in vedere ca are pe ea doar acel adeziv..aplicat de cei care au pus-o.
Va multumesc! astept sfatul dumneavoastra !
Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau
Raspunsuri si comentarii
nu ati folosit adezivul potrivit, recomand Fix Stone, adeziv pentru piatra naturala, foarte rezistent
Daca adezivul a ramas pe piatra inseamna ca stratul de suport e de vina. Din ce este peretele zidit? Amai fost zugravit? Aderența slaba la stratul de suport
Pentru a putea refolosi piatra, aceasta trebuie curata perfect. Cred ca exista o problema la stratul suport care nu a fost pregatit corespunzator. Trebuie neaparat curatat de praf, de grasime si apoi amorsat. Pentru placare va recomand adezivul Sika Ceram Flex-255. Adezivul trebuie sa vina in contact cu intreaga suprafata a placii. In cazul in care placa are dimensiuni mari, se recomanda ca adezivul sa se aplice si pe stratul suport
Posteaza!
Sunteti sigur ca a folosit adezivul potrivit? pentru piatra se folosesc adezivi speciali, folositi Fix Stone, un adeziv foarte bun, special conceput pentru placari cu piatra