renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Dupa ce am aplicat piatra decorativa pe un perete a inceput sa se desprinda - stiti care este cauza?

Buna seara ! Acum o luna am avut apartamentul in lucru si am chemat zugravii pentru a-mi amenaja un perete din sufragerie cu piatra decorativa naturala! La fix o luna dupa ce a fost aplicata pe perete, piatra a inceput sa cada. Care ar fi cauza? si as vrea sa aflu daca piatra care s-a desprins o mai pot refolosi? Mentionez ca e in stare perfect buna.. avand in vedere ca are pe ea doar acel adeziv..aplicat de cei care au pus-o. Va multumesc! astept sfatul dumneavoastra !

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Ionut a scris:

Sunteti sigur ca a folosit adezivul potrivit? pentru piatra se folosesc adezivi speciali, folositi Fix Stone, un adeziv foarte bun, special conceput pentru placari cu piatra

Camil a scris:

nu ati folosit adezivul potrivit, recomand Fix Stone, adeziv pentru piatra naturala, foarte rezistent

Gabi a scris:

Daca adezivul a ramas pe piatra inseamna ca stratul de suport e de vina. Din ce este peretele zidit? Amai fost zugravit? Aderența slaba la stratul de suport

Tudor a scris:

Pentru a putea refolosi piatra, aceasta trebuie curata perfect. Cred ca exista o problema la stratul suport care nu a fost pregatit corespunzator. Trebuie neaparat curatat de praf, de grasime si apoi amorsat. Pentru placare va recomand adezivul Sika Ceram Flex-255. Adezivul trebuie sa vina in contact cu intreaga suprafata a placii. In cazul in care placa are dimensiuni mari, se recomanda ca adezivul sa se aplice si pe stratul suport

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro